BG4Offices
S.C. ADEXIM MODELCOM S.R.L.
N.O.R.C. / AN: J23/ 2291/ 2013;    C.I.F.: RO 4020388;
Sediu: Or. Voluntari, Bvd. Pipera 1 / I, Cladirea ADMAX, Jud. Ilfov
ADEXIM MODELCOM
BAUTURI / CONSTRUCTII / BIROURI

Utilaje constructii / Constructions machinery
Distributie bauturi / Beverages distribution
Restaurant / Eating house
2009 - 2015 Adexim Modelcom SRL
chooseSMART    workSAFE    growSTRONG
fb.com/ADEXIMMODELCOM
            Structura cladire:             
            Suprafete:                           
                                                             
                                                              
                                                            
                                                         
                                                              
            Inaltimea pe etaj:                  
            Parcare:                                
                                                            
            Securitate:                           

            Altele:
  • Pereti dublu placati cu Rigips de tip sandwich, zugraviti cu vopsea lavabila de culoare alba, separand modulele de birouri, cu izolare fonica atat intre birouri cat si intre birouri si coridoare.
  • Canale pentru cabluri integrate Ón podea, suficient de incapatoare pentru o densitate mare de conexiuni, in special daca birourile sunt utilizate ca spatii deschise. Fiecare punct de lucru este echipat cu module de conexiune montate in podea. Modulul standard este echipat cu doua prize, o priza de telefon si o priza oarba pentru transmiterea de date. Alte module sau prize pot fi instalate la cererea chiriasului si pe cheltuiala acestuia. Cablarea pentru internet, telefonie (cu prizele aferente), legaturile RACK-IT se realizeaza de fiecare locatar in functie de providerul agreat existent in cladire.
  • Suprafata de birouri este incalzita / racita de un sistem de incalzire si climatizare centralizat, modern si confortabil. Sistemul de incalzire-racire este integrat in tavan, cu ajustare individuala per modul de birou, prin intermediul termostatelor. Detectorii de umiditate previn condensul in momentul in care racirea este operativa. Sistemul modern de aer conditionat pentru birouri este integrat in tavan oferind confort maxim utilizatorilor. Tavanul casetat integreaza si lampile fluorescente cu oglinda reflectorizanta si dispersor.
  • Mocheta de inalta calitate, antistatica, izolata fonic, rezistenta la scaunul cu rotile. Usi de acces in birouri (90/200cm) izolate fonic, prevazute cu feronerie de inalta calitate. Fatada din sticla termo-eficienta cu perete cortina la exterior.
  • Cladirea este dotata cu un grup electrogen care asigura energie electrica pentru toate sistemele de siguranta.
  • Fiecare etaj este prevazut in zona centrala cu toalete pentru barbati si femei. Finisajele sunt de inalta clasa, iar design-ul atractiv.
  • Accesul in incinta ADMAX Offices se face prin aripa din dreapta, parter, a cladirii. Aceasta intrare este elegant decorata si iluminata. Receptia ADMAX Offices este securizata permanent si asigura un acces civilizat si cald in aripa de birouri (24/7).
  • Birourile din cladirea ADMAX sunt deservite de 4 lifturi marca RomVersis. Fiecare lift are o capacitate de 8 persoane cu o greutate maxima de 600kg. Finisajul lifturilor este o combinatie de otel, crom, marmura naturala si oglinzi. Cladirea este prevazuta cu scari de evacuare in caz de incendiu, pentru a permite evacuarea chiriasilor in caz de urgenta.
2S + P + 7
10,400sqm - build
5600sqm - office
4720sqm - standard floor
590.45sqm - minimum
294.57sqm - ground floor
504.6sqm
2.5m
4800sqm / 96places - underground
30seats - above ground
24h / 7days